Obedové menu od 26. 9. - 2. 10. 2022

Denné menu podávame v čase od 11.30 - 13.00 h (do vypredania)

V prípade záujmu vás poprosíme nahlásiť stravu deň vopred na tel. čísle: 0918 777 279

Cena obedového menu je 5,50 Eur

 

Pondelok 26. 9. 2022:
polievka: 0,33 l  Rascová s vajíčkom - 1,3
menu č. 1: 120 g  Maďarský guláš, knedľa - 1,3,7
menu č. 2: 360 g  
Domáce parené buchty s lekvárom, rozpečeným maslom a kakaom - 1,3,7

Utorok 27. 9. 2022:
polievka: 0,33 l  Šošovicová - 1,7
menu č. 1: 120 g  Bravčový perkelt, cestovina - 1,3,7
menu č. 2: 360 g  
Farebné cestoviny v syrovej omáčke s  brokolicou - 1,7

Streda 28. 9. 2022:
polievka: 0,33 l  Šajtlava - 1
menu č. 1: 120 g  Kurací gyros v tortile,1/2 pečené zemiaky, tzaziky - 1,7
menu č. 2: 250/120 g  
Šalátový mix, grilovaný hermelín, brusnicový dip - 7

Štvrtok 29. 9. 2022:
polievka: 0,33 l  Brokolicová - 1,7
menu č. 1: 120 g  Námornícke bravčové mäso, slovenská ryža - 1,3
menu č. 2: 200 g  
Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, šalátik - 1,3,7

Piatok 30. 9. 2022:
polievka: 0,33 l  Kalerábová - 1
menu č. 1: 120 g  
Grilované kuracie prsia, špenátové špecle v syrovej omáčke - 1,3,7
menu č. 2: 120 g  
Pivný syr, pečené zemiaky, tatárska omáčka - 1,3,7

Sobota 1. 10. 2022:
polievka: 0,33 l  Hrachová - 1
menu č. 1: 120 g  Bravčový plátok znojemský, ryža - 1,7
menu č. 2: 200 Anglická zelenina, volské oko 2 ks, 1/2 ryža - 1,3,7

Nedeľa 2. 10. 2022:
polievka: 0,33 l  Zeleninová - 1
menu č. 1: 120 g  Vyprážané kuracie medajlónky, pučené zemiaky, šalátik - 1,3,7
menu č. 2: 360 g  
Makové šúľance s rozpečeným maslom - 1,3,7

 

Týždenné menu za 6,90 Eur
polievka: 0,33 l podľa dennej ponuky
menu: 150 g 
 Bravčová panenka na grile, pučené zemiaky, šalátik - 1,3,7

 

Hmotnosť jedál je uvedená v surovom stave. Ceny sú uvedené s DPH.

 

Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pistácie,
pekanové, para, makadamové), 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich